Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهر آنلاین به نقل از مهر، شکرالله بنار مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران گفت: حجم عملیات و فروش، تعیین تکلیف این سازمان در پروژه‌های معضل دار بی نظیر بوده است و بعید می دانم این رکورد سال بعد جا به جا شود. و در سال جاری ۴ هزار ۶۰۰ میلیارد پروژه آمده فروش داریم.

بنار با اشاره به اینکه ۱,۵۰۰ میلیارد تومان حدود فروش سازمان سرمایه گذاری مترو بوده است، گفت: صلح نامه‌ها برای فروش واحدهای سرمایه گذاری انجام شده و مترو اعلام آمادگی ۲ هزار ۶۰۰ میلیاردی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران افزود: ما ۴ هزار میلیارد موظف به سرمایه گذاری در مترو هستیم.

وی با اشاره به بودجه ۱۹ هزار میلیارد و ۵۰۰ تومانی شهرداری در زمینه همکاری و مشارکت گفت: تبصره ۱۹ فوق العاده با ارزش است و به این ترتیب شورا رقم ۳۰ درصدی را برای بودجه پروژه‌ها معرفی کرد و مابقی به روش مشارکتی انجام می‌شود.

بنار از سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیاردی در شهر آفتاب خبر داد و گفت: در سال جاری برای توسعه پارکینگ جنب حرم عبدالعظیم در منطقه ۲۰ هم برنامه دارد.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران با بیان اینکه ۱۰۰ پروژه ما با معضل حقوقی مواجه شده‌اند. ابراز داشت: در محاکم آرای خوبی اخذ شده و همه آرا به نفع شهرداری تهران بوده است.

وی از تعیین تکلیف پروژه صادقیه بعد از ۲۰ سال، بازار پارچه فروشان مولوی بعد ۲۸ سال خبر داد و گفت: عمدتاً کف ارزش پروژه‌های فسخ قرار داد شده ۱,۵۰۰ میلیارد تومان است.

بنار از فسخ قرار داد شهرداری با بنیاد ناجا در فاز دو برج میلاد خبر داد. گفت: آماده سرمایه گذاری در این منطقه هستیم و امید ما تبدیل شدنش به پول نقد است. و امیدواریم سال جاری سال بهره برداری باشد.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران با اشاره به اینکه سال گذشته این سازمان رای بی نظیری را در محاکم به نفع شهرداری گرفته است، توضیح داد: با وجود اینکه شهرداری محکوم به پرداخت مبلغ ۴ هزار میلیارد به تامین اجتماعی شده بود و حساب سازمان توقیف شده بو، طی ۲۰ روز سخت رای تامین اجتماعی را نقض کردیم. و پیروزی ارزشمندی را به دست آوردیم و این کار ما ۴ هزار میلیارد تومان تعهد تحمیلی تامین اجتماعی را رفع کرد.

وی ادامه داد: این سازمان سهم بالایی در بودجه شهرداری دارد و می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند اما نیازمند حمایت ساختاری است.

به گفته بنار این سازمان در تلاش است که با شرکت‌های خارجی و داخلی تعامل داشته باشد که نمونه آن خرید اتوبوس و تامین واگن‌ها و تامین زباله سوز بوده است.

وی در خصوص فسخ قرارداد باملند توضیح داد: دادخواست فسخ قرارداد داده شده و منتظر جلسات هستیم و حقوق ناشی از فسخ شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران در ادامه توضیح داد: باملند ابتدائا در اداره کل حقوقی شکایتی را مطرح کرد و اعلام شد که در حال صلح هستیم و کار کارشناسی رسیدند که حدود ۴۰۰ میلیارد بدهیم که شریک از پروژه بیرون برود و سازمان بازنشستگی با همراهی سازمان سرمایه گذاری با تهیه یک لایحه‌ای خواهان بررسی و کارشناسی برای حقوق ناشی از فسخ شریک شدند و هنوز فسخ قطعی نیست چون شریک هم راضی به فسخ بوده و اما شهرداری تهران و اعضای شورا مردد به فسخ هستند.

وی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی سازمان سرمایه گذاری را هدف قرار داده و اجراییه نیز با شرکت مترو تهران دارد که این شرکت آن‌را قسط بندی کرده است گفت: تنها سازمان سرمایه گذاری مقاومت کرد و اجراییه ۴ هزار ۵۰۰ میلیاردی را باطل کردیم. اما تامین اجتماعی در مواجه با متروی تهران همچنان می‌تواند ممانعت صدور اوراق مشارکت در صورت عدم تعامل را داشته باشد.

وی درباره بدهی شهرداری تهران با بانک شهر نیز توضیح داد: شهرداری تهران ۲۶ هزار میلیارد تومان به بانک شهر مقروض است که سال گذشته ۱,۲۰۰ میلیارد تومان با واگذاری به این بانک داریم. و به همین دلیل پروژه صادقیه با هزار ۹۰۲ میلیارد امسال به بانک شهر واگذار شده است.

وی پروژه هزار و یک شهر را میراث گذشته بدون سند برشمرد و گفت: این زمین برای ارتش بود و آمادگی واگذاری نداشت. اما به سرعت سند این ۱۲۹ هکتاری آماده شد ولی شریک ما ادعا دارد ۴ هکتار از ۱۲۹ هکتار برای شهرداری نیست و چندین جلسه فشرده با معاون اقتصاد شهری شریک را متقاعد به انجام کار کنیم و شریک متعهد شد پروژه را برای ما در دو فاز اجرا کند که فاز یک تفریحی قرار بود در بهار اجرایی شود. که محقق نشد و اگر مشاور ما گزارش تعطیلی بدهد با اجازه مدیران شهرداری به سمت فسخ می‌رویم.

بنار درباره سرمایه گذاری در رود دره فرحزاد نیز گفت: به منظور زیبایی این منطقه با مشارکت منطقه ۲ و ۵ پروژه‌ای ایجاد کردیم، طرحی ارائه شد و کارگروهی شکل گرفته شد و تفاهم نامه‌ای بین سازمان سرمایه گذاری و مشاور شکل گرفت و قرار دادی با مشاور امضا شده بود. در این طرح هتل بخش‌های گردشگری و … دیده شده است.

وی در توضیح فسخ قرار دارد با بنیاد تعاون ناجا و تعریف پروژه جدید برای فاز دوم برج میلاد گفت: برج میلاد چند بخش دارد که ۴۳ هزار متر آن با بنیاد تعاون ناجا فسخ شد و شهرداری برنده این معامله بود که ۴.۵ هکتار زمین در بهترین نقطه ایران با حدود ارزش ۸ هزار میلیاردی به شهرداری رسید.

به گفته وی بازنگری در کل توسعه برج میلاد انجام شده و ۴ لکه بررسی شده که یک لکه آن مربوط به بنیاد تعاون ناجا است که به انضمام ۳ لکه دیگر با یک شرکت ایرانی خارجی تفاهم نامه‌ای را با معرفی سازمان همکاری‌ها انجام دادیم و تفاهم نامه ۳ ماهه زمان داشت ولی به دلیل شرایط تحریم نتوانست پول بیاورد و در حال حاضر بانک شهر متقاضی لکه ۴۳ هزار متری است و کارشناسان برای اواسط اردیبهشت قیمت فاز ۲ میلاد همراه با ۱,۷۰۰ میلیارد تومان بیرون می‌آید. اگر قیمت در بیاید اعیان این پروژه را به بانک شهر می‌فروشیم.

کد خبر 594563 برچسب‌ها صندوق بازنشستگی برج میلاد بازنشستگی شهر سرمایه‌ گذاری مترو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی برج میلاد بازنشستگی شهر سرمایه گذاری مترو مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران میلیارد تومان تامین اجتماعی هزار میلیارد برج میلاد بانک شهر فسخ قرار ۴ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۲۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان

خبرگزاری مهر، گروه جامعه: طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6097237 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها